Værkstedets historie

Firmaets historie

I 1936 så vores værksted dagens lys, Hvor mekaniker Thøger Nielsen begyndte at reparere landbrugsmaskiner, og køretøjer af alle typer i sit nybygget værksted, i 1960'erne kom Thøgers søn Preben ind i firmaet og værkstedet blev efterhånden for lille, så i 1975 blev der lavet en tilbygning i forbindelse med den oprindelig bygning, som senere blev moderniseret med lifte m.v. og da Preben var udlært mekaniker på et større GM værksted i området, var det naturligt at mange kunder med GM biler fandt vej til værkstedet hvor der blev udført godt arbejde til fornuftige priser.     

i 1985 overtog vi værkstedet og fortsatte den hidtidige drift, sammen med tre ansatte, dog ændrede vi navnet til Ditlev Auto, og da igennem min læretid og derefter stort set udelukkende havde arbejdet med Fiat og Lada, var det igen naturligt at overvægten af kunder efterhånden var Fiat og lada kunder, hvor vi havde opkøbt lagre og specialværktøj fra et par lukkede virksomheder, og efterhånden fik vi også paralel import at reservedele til de mærker.
desværre kunne Lada ikke klare sig i konkurrencen og salgstallene var helt i bund i slutningen af 90'erne. 

Vi havde igennme årene renoveret og lavet special reparationer på de ældre Fiat biler, og det blev en stor del af af værkstedets drift, sammen med import af reservedele.
I 2010 besluttede vi at lukke værkstedet for "almindelige biler" for udelukkende arbejde med de gamle biler på hobby basis, og idag er det mest salg af reservedele til Fiat 500 - 600 & 126, samt det vi kan være heldig af finde/skaffe til andre ældre Fiat modeller.